25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Diumenge, 24 d'abril de 2016 a les 19:00

Voluntariat per la llengua

El VxL del Prat assistirà al teatre Modern per veure El test

pl. de la Vila, 5-6
El Prat de Llobregat

Voluntaris i aprenents del Prat de Llobregat aniran a veure "El test". Què escolliries? 100 mil euros ara mateix, o 1 milió d'aquí a deu anys?

Així de simple, així de difícil.

Aquest és el dilema al que s'enfronten l'Hèctor i la Paula -un matrimoni amb problemes econòmics- quan el Toni, un bon amic de la parella, els planteja el test de personalitat que ha elaborat la Berta, la seva actual companya, una psicòloga molt exitosa i mediàtica.
La decisió que ha de prendre el nostre matrimoni sembla ben senzilla: conformar-se amb una petita fortuna a l'instant, o esperar deu interminables anys per guanyar deu cops més.El que comença sent un supòsit teòric, un simpletest de personalitat, anirà poc a poc despullant les personalitats i els secrets més profundsdels nostres personatges, els obligarà a posar preu als seus principis i, finalment, els empenyerà a prendre una decisió que els canviarà la vida.Qui sap si per sempre.

Les persones del VxL del Prat que hi vulguin assistir, han de posar-se en contacte amb la responsable del programa, i tindran un descompte del 50%.

El VxL del Prat assistirà al teatre Modern per veure El test

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes