25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Des del dijous, 3 de març de 2016 fins al dimarts, 29 de març de 2016

Exposicions

L'exposició "Vinyetes: història del còmic en català" viatja a Horta

Lluïsos d'Horta, c. de Feliu i Codina, 7
Barcelona

L'exposició "Vinyetes: història del còmic en català" arriba als Lluïsos d'Horta (carrer de Feliu i Codina, 7) on es podrà visitar des del 3 fins al 29 de març, ambdòs inclosos.

La mostra és un breu recorregut per diferents temes clau del que ha estat i és el còmic en català amb la intenció d'ajudar a descobrir i promoure el món del còmic. S'hi poden de manifest les principals activitats, tendències i necessitats del moment i els moments més significatius de la història del còmic en català. També s'hi mostren l'evolució dels il·lustradors als ninotaires de l'escola catalana, representacions de les principals escoles de còmic i mites del còmic, i la figura de l'heroi. Acaba l'exposició un plafó dedicat a traductors, guionistes i editorials en llengua catalana.

"Vinyetes: història del còmic en català" s'inscriu dins de la campanya del CNL de Barcelona Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català, que vol donar a conèixer i fer visibles les publicacions en català per fonamentar-ne el consum, animar les indústries culturals i les editorials a consolidar-ne i ampliar-ne les edicions.

Enllaços relacionats
L'exposició

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes