25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dilluns, 19 de maig de 2008

Restauració

L'OC de Calafell organitza noves sessions de català per al personal de restaurants del municipi

Dependències municipals de la Platja de Calafell i de Segur de Calafell
OLC de Calafell

L’Oficina de Català de Calafell organitza aquest mes de maig la segona edició de les sessions de català bàsic per a personal d’establiments de restauració que fan atenció al públic. Aquestes sessions compten amb el suport de l’Ajuntament de Calafell i la col·laboració de Fòrum Calafell i la Unió de Comerciants i Empresaris de Calafell La Unió. La primera edició es va fer ara fa un any i hi van haver 20 persones inscrites, que van valorar molt positivament la iniciativa.

El curs consisteix en cinc sessions de dues hores de durada i s’imparteixen en dos torns: un de matí, de 10 a 12 h, i un de tarda, de 15 a 17 h. Aquest horari s’ha consensuat amb les organitzacions empresarials per tal de garantir l’assistència del seu personal. Les sessions es faran els dies 19, 21, 23, 26 i 27 de maig a les dependències municipals de la Platja de Calafell i de Segur de Calafell. La inscripció és gratuïta i s’ha de fer a Cal Bolavà (tel. 977 699 078), del 12 al 16 de maig.

Els destinataris són persones que fan atenció al públic als bars i restaurants de Calafell que necessiten millorar la seva competència oral en català. Concretament, es treballaran funcions comunicatives bàsiques, com ara saludar i acomiadar-se, fer comandes, etc., i vocabulari específic del sector. 

   Formació lingüística bàsica

L’activitat sorgeix de la constatació que al sector de bars i restaurants és difícil cobrir les necessitats del servei durant la temporada, i això fa que molts treballadors de fora de Catalunya hi trobin feina. Les trobades entre l’Ajuntament i les associacions empresarials han permès estudiar la manera de donar una formació lingüística mínima a aquests treballadors i a la vegada incrementar el grau de satisfacció dels clients.

Aquesta actuació forma part de tot un conjunt d’iniciatives que, en virtut del conveni signat amb les dues organitzacions empresarials del municipi, s’aniran aplicant al llarg de l’any per fomentar l’ús del català al sector socioeconòmic de Calafell.


L'OC de Calafell organitza noves sessions de català per al personal de restaurants del municipi

La sessions es faran a les dependències municipals de la Platja de Calafell


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes