25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dilluns, 2 de juny de 2008

Exposicions

El SLC del Vendrell presenta l'exposició sobre l'etiquetatge de les grans marques

Centre Cívic L'Estació (av. Jaume Carner, 1 - el Vendrell)
SLC de Català del Vendrell

El Servei Local de Català (SLC) del Vendrell (pertanyent al Centre de Normalització Lingüística de Tarragona)  porta la mostra “La llengua en l'etiquetatge de les grans marques” al Centre Cívic L'Estació. L'exposició es podrà visitar del 2 al 30 de juny, en horari de matí i de tarda.

La mostra, oberta a tots els públics, està especialment recomanada per als alumnes i els voluntaris del CNL, que, amb l'exposició, fa la seva contribució a l'Any Internacional de les Llengües 2008, segons l'ha declarat l'ONU.

   Català discriminat


“La llengua en l’etiquetatge de les grans marques” és una exposició itinerant organitzada per la Plataforma per la Llengua que mostra etiquetes de productes de gran consum i de marca internacional, en llengües comparables en nombre de parlants al català. El propòsit d’aquesta exposició és ensenyar com es comporten les multinacionals quan trien la llengua per etiquetar els seus productes fora d’aquí i comparar-ho amb el que fan en els territoris on el català és la llengua oficial.

L’exposició mostra que les multinacionals no tenen motius per no etiquetar en català, ja que ho fan sense problemes amb llengües en unes condicions comparables a les de la llengua catalana. D'altra banda, aquesta iniciativa es fa ressò de noves sensibilitats de la ciutadania que demanen el compromís de les empreses envers la sostenibilitat social, i el respecte a la cultura i la llengua pròpies.


Inauguració: 3 de juny, a les 7 del vespre.
Horari de visita: de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 14.30 a 22 h; dissabte, de 9 a 13 h i de 17 a 21 h
Enllaços relacionats
El SLC del Vendrell presenta l'exposició sobre l'etiquetatge de les grans marques

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes