25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 14 de maig de 2008

Voluntariat per la llengua

Alumnat i Voluntariat de Tarragona aniran de públic al programa 'Bocamoll' de TV3

Punt de trobada: portal del Roser (Part Alta - Tarragona)

SLC de Tarragona

Des del Servei Local de Català de Tarragona s'organitza un grup per anar com a públic al programa de TV3 Bocamoll el 14 de maig. Els alumnes i voluntaris que hi estiguin interessats s'han d'apuntar, perquè les places són limitades (màxim 54). La data límit per inscriure's és el 8 de maig (inclòs).

Els alumnes es poden apuntar a la llista que tenen els professors respectius dels cursos; els voluntaris i aprenents (que no siguin alumnes) es poden apuntar posant-se en contacte amb el tècnic de Voluntariat del CNL de Tarragona, al telèfon 977 248 368 o per c/e a l'adreça del Voluntariat: vxl.tgna@cpnl.cat.

L'autobús amb què s'anirà al plató de TV3 on s'enregistra el programa Bocamoll sortirà des del Portal del Roser de la Part Alta de Tarragona a les 14.30 h, i es preveu que l'hora de tornada serà a les 8 del vespre, al mateix lloc. L'activitat és gratuïta per als alumnes i voluntaris.

 

   Concurs de llengua

Bocamoll és un concurs que juga amb la llengua i la cultura catalana amb una finalitat amena, lúdica i divertida. Sorgeix a partir de l'adaptació del concurs basc Mihiluze, que s'emet diàriament a ETB1 (EiTB). El programa, amb 150 emissions en antena, és un èxit absolut.

El concurs fa servir els recursos i el llenguatge audiovisual estàndard, remarca la funció lúdica de la llengua i potencia la participació activa dels espectadors. A més, presenta una imatge moderna adaptada als nous temps, tant en look com en continguts (SMS, argot...), i dóna una visió oberta que combina temes locals i temes internacionals, urbans i rurals, moderns i tradicionals.

Els concursants són d'edats i sexes diferents, i la procedència geogràfica i lingüística és variada, la qual cosa enriqueix el concurs. Hi participen tres parelles, una de les quals s'elimina cada dia, i se n'hi incorpora una de nova. Amb un to relaxat, dinàmic i amb un lleuger toc d'humor, cada dia es posen en joc 1.000 € (el que no es guanya s'acumula al "sac").

Enllaços relacionats
Alumnat i Voluntariat de Tarragona aniran de públic al programa 'Bocamoll' de TV3

Imatge del plató del programa extreta del seu web oficial


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes