25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 10 de desembre de 2015 a les 20:30

Cinema en català

"Tots volem el millor per a ella", anem al cinema amb la directora Mar Coll

Megacine (CC Màgic Badalona)

Alumnes, voluntaris i aprenents, assistents dels grups de lectura i altres usuaris estan convidats a venir amb el CNL a la sortida al cinema que ha programat.

Megacine Badalona participa en la campanya "Circuit de cinema català -Dia de l'autor SGAE", en què 15 cinemes de tot Catalunya exhibeixen films que han estat premiats en diversos festivals, amb la intenció de posar en valor els autors cinematogràfics. Els autors de l'SGAE en subvencionen la projecció: així l'entrada només costa 3 euros.

Tots volem el millor per a ella està protagonitzada per Nora Navas (Pa negre), Pau Durà (Merlí, El príncipe) i Clara Segura (Incendis, Els nens salvatges, Porca misèria), i està dirigida per Mar Coll (Tres dies amb la família).

Aquest dia comptarem amb la presència de la seva directora, Mar Coll, que presentarà la pel·lícula i participarà en la xerrada-debat posterior.

Qui vulgui anar-hi amb nosaltres només ha d'emplenar aquest formulari.

De què va la pel·lícula?

La Geni ha tingut un accident de cotxe i intenta reprendre la seva vida anterior, però no és clar que ho aconsegueixi satisfactòriament. Un any després de l'accident, i tot i que la seva família està convençuda que tornarà a fer el que feia, la Geni es planteja iniciar un nou camí i deixar enrere la seva vida anterior.

Enllaços relacionats

Cartell de la pel·lícula


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes