25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Des del dissabte, 12 de desembre de 2015 a les 10:00 fins al diumenge, 13 de desembre de 2015

Certàmens

El CNL de Barcelona farà jugar en català al 4t festival Dau

Fabra i Coats, c. de Sant Adrià, 20
Barcelona

El CNL de Barcelona participarà per quart any consecutiu a Dau Barcelona, festival del joc amb la campanya "I tu, jugues en català?", en el marc de la qual presentarà la nova aplicació per al mòbil "Jocs en català" per fer encara més visibles els jocs i joguines en català i fomentar-ne l'ús. Els establiments adherits a la campanya s'identifiquen amb una capsa vermella que indica que comercialitza jocs i joguines en llengua catalana. Actualment, a tot Catalunya hi ha més de 400 establiments adherits a "I tu, jugues en català?"

A l'estand del CNL de Barcelona s'hi podrà veure una mostra de jocs en català, s'hi farà difusió dels serveis que ofereix i també del Voluntariat per la llengua. Els visitants a l'estand seran convidats a participar al concurs d'Instagram '1.000 fotografies per al joc en català', el guanyador del qual s'endurà un joc de lots en català de la firma Devir.

Concurs 1.000 fotos pel joc en català

Els assistents al DAU podran participar en el concurs "1.000 fotos pel joc en català". L'objectiu és aconseguir que el màxim nombre de persones es facin una foto amb la Ninota Carlota de l'estand del CNL de Barcelona, i que la pengin a Instagram o a Twitter amb l'etiqueta #jocsencatalà. Consulteu les bases del concurs.

Quarta edició de Dau Barcelona

Enguany, Dau Barcelona arriba a la quarta edició i es consolida com la gran festa de participació i de creativitat. L'entrada és lliure i s'adreça a un públic ampli. S'hi ofereixen jocs de tot tipus i per a totes les edats. En les seves tres primeres edicions, Dau Barcelona va tenir lloc a la Fabra i Coats, Fàbrica de Creació de Barcelona; enguany el certamen s'escampa per la ciutat.

El festival se celebra els dies 12 i 13 de desembre, de les 10 del matí a les 8 del vespre.

Enllaços relacionats
El CNL de Barcelona farà jugar en català al 4t festival Dau

El CNL de Barcelona ha participat a totes les edicions de Dau Barcelona amb la "C" gegant de la imatge, que ja és característica del festival del joc.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes