25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 12 de novembre de 2015 a les 18:00

Voluntariat per la llengua

Acte informatiu del Voluntariat per la llengua i presentació de parelles lingüístiques a Cubelles

Sala d'actes de la Rectoria. Seu del Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell (pl. de Santa Maria, 1)
Cubelles

La presentació de la nova edició del Voluntariat per la llengua a Cubelles és oberta a tothom que vulgui conèixer el funcionament del programa.

L'acte serà presentat per la dinamitzadora del programa al Garraf, Queti Vinyals, i servirà perquè les noves parelles lingüístiques es coneguin i, a partir d'aquí, comencin les trobades setmanals, amb el compromís de quedar una hora per conversar en català durant 10 setmanes.

L'acte també comptarà amb la intervenció dels presidents i la presidenta de les tres entitats adherides que hi ha en aquests moments a Cubelles: Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell, Cor L'Espiga i Agrupació Sardanista Anella Oberta, i la presència de la regidora de Cultura, Ester Pérez.

Des de fa més de 4 anys, a Cubelles també hi ha un Punt de Trobada del VxL, al Centre Social, en què els tercers dijous de cada mes, a les 7 de la tarda, es troben per fer tertúlia en català les persones que participen en el programa i les que vulguin conèixer-lo i formar-ne part. Actualment, Cubelles també compta amb 26 establiments col·laboradors, que ofereixen facilitats perquè les persones que necessiten practicar el català puguin expressar-se i ser ateses en aquesta llengua, encara que el parlin amb alguna dificultat.

L'objectiu general del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d'aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la. A més es vol promoure entre el col·lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra.

Ho organitza: CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú).
Hi col·labora: Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell i Ajuntament de Cubelles.

Enllaços relacionats
Acte informatiu del Voluntariat per la llengua i presentació de parelles lingüístiques a Cubelles

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes