25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 23 d'abril de 2008

Voluntariat per la llengua

"Voluntariat per la llengua" celebra Sant Jordi al passeig de Gràcia

Secretaria de Política Lingüística
La Secretaria de Política Lingüística ha organitzat el muntatge d’un escenari-plató de televisió al passeig de Gràcia, davant del Palau Robert, on es portarà a terme durant deu hores, ininterrompudament, un programa magazine conduït per Txe Arana i David Verdaguer, que reunirà personatges del món de la literatura, els mitjans de comunicació, l’esport, la política, el cinema, la música, la cuina, etc.
Es tracta d’una programació amena, dinàmica i variada centrada en el programa “Voluntariat per la llengua”. Els participants, a banda de presentar els seus projectes personals, parlaran també del programa de voluntariat lingüístic.

L’acte també comptarà amb les intervencions de: Marius Serra, escriptor; Ada Parellada, cuinera; Jordi Bosch i Jordi Boixaderas, actors; Mònica López, meteoròloga; Dagoll Dagom, companyia de teatre i molts altres.

Està prevista també la presència del president del Parlament, Ernest Benach; del Vicepresident, Josep Lluís Carod-Rovira; del Conseller de Cultura, Joan Manuel Tresserres; el Secretari de Política Lingüística, Bernat Joan; i el secretari per a la Immigració, Oriol Amorós.

Trobareu la programació completa seguint l'enllaç http://www.gencat.cat/llengua
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes