25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 7 de novembre de 2015 a les 09:00

Voluntariat per la llengua

Ens acompanyeu al Celler de Can Roda amb el Club Muntanyenc Mollet? 23a edició del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès

Una caminada i la visita guiada al Celler de Can Roda de Martorelles és la proposta que ens ha preparat el Club Muntanyenc Mollet, com a entitat col·laboradora, per inaugurar la 23a edició del Voluntariat per la llengua. Reserveu-vos el dissabte 7 de novembre.

Ens trobarem a les 9  h a la parada d'autobús de l'avinguda de Llibertat, davant de la parada de taxis, per agafar l'autocar de les 9.17 h en direcció a Martorelles. Farem una caminada per estirar les cames  pel torrent de Can Sunyer. És un recorregut molt agradable  per un bosc de ribera i amb l'aigua neta del torrent arran. Aquest camí ens conduirà al Celler de Can Roda (1 km 28 m). Si algú li costa caminar, però li agradaria afegir-s'hi, que es posi en contacte amb nosaltres per trobar-nos directament al Celler. Caminarem un altre quilòmetre de tornada fins a la parada d'autobús per tornar a Mollet. Porteu calçat còmode i beguda.

Com que hem de preveure la gent que serem,  tant per organitzar el transport com la visita, us agrairem que confirmeu l'assistència trucant al telèfon 93 570 19 92 o bé  venint personalment al Servei Local de Català de Mollet (Centre de Serveis Can Lledó, c. Comte d'Urgell, 26).

Si tot just us estreneu en el programa, us donem la benvinguda i als qui repetiu l'experiència de les parelles lingüístiques, gràcies per formar part d'aquest programa.

Us hi esperem!

Data: dissabte 7 de novembre de 2015

Hora de sortida amb l'autobús Sagalés: 9.17 h (parada avinguda de Llibertat (davant de la parada de taxis)

Lloc: Celler de Can Roda, Martorelles

Hora aproximada de tornada: 13 h                    

Ens acompanyeu al Celler de Can Roda amb el Club Muntanyenc Mollet? 23a edició del Voluntariat per la llengua de Mollet del Vallès

Font http://www.cellercanroda.cat/


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes