25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 15 d'octubre de 2015 a les 19:00

Voluntariat per la llengua

Inici del Voluntariat per la llengua a Badia

Casal Cívic, 5a planta (plaça de les Entitats, s/n)
Badia del Vallès

El dijous, 15 d'octubre, a les 19 h, tindrà lloc al Casal Cívic de Badia del Vallès (5a planta), l'acte de formació de parelles lingüístiques del Voluntariat per la llengua. L'acte és obert a tota la població que vulgui conèixer el funcionament del programa.

Com cada any, les persones voluntàries i aprenentes rebran les orientacions per participar-hi i a continuació podran conèixer quina serà la seva parella lingüística.

Seguint la línia dels darrers anys, el Banc del Temps, entitat badienca adherida al Voluntariat per la llengua, donarà a conèixer a tots els assistents què és el que fan i com poden participar a les seves activitats.

El Voluntariat per la llengua funciona a Badia del Vallès des de l'any 2004 i té com a objectiu ajudar les persones a llançar-se a parlar en català. Les parelles lingüístiques estan formades per una persona que té uns coneixements bàsics de català però que necessita practicar-lo per guanyar més fluïdesa (aprenent/a) i una persona que parla habitualment en català (voluntari/ària).  A partir d'aquí, les parelles es reuneixen 1 hora a la setmana per parlar en català on volen i quan volen, dels temes que trien.

A banda de les estones de conversa, totes les persones que participen al programa poden gaudir de les activitats culturals i social en català que s'organitzen des del Servei Local de Català de Badia (SLC). A més, disposen d'un carnet que els permet obtenir descomptes i avantatges en cinemes, teatres, museus, establiments comercials, restaurants, bars, etc.

Inici del Voluntariat per la llengua a Badia

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes