25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 30 de maig de 2008

Conferències

L'escriptora Rosa Nebot comenta "Fang i llimones"

Sala d'actes del Centre Cívic Casa Sagnier, C/ Brusi, 51-61, a les 17.30 h
Delegació de Gràcia i Sarrià - Sant Gervasi del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona amb la col·laboració del Centre Cívic Casa Sagnier
En el marc del cicle de trobades Vols llegir un llibre i compartir la teva lectura amb l'autora?, Rosa Nebot compartirà la seva primera novel·la Fang i llimones, editada per Columna, amb els alumnes dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona. La trobada també és oberta al públic en general.
En el marc del cicle de trobades Vols llegir un llibre i compartir la teva lectura amb l'autora?, Rosa Nebot compartirà la seva primera novel·la Fang i llimones, editada per Columna, amb els alumnes dels cursos de català del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona i amb totes aquelles persones que hi estiguin interessades.
 

L'obra

Barcelona i París són els principals escenaris de Fang i llimones que emmarquen les històries que expliquen dues dones, la Roser i la Mireia: les seves vivències i els seus afanys per decidir el present i el futur. Experiències marcades pels temps difícils que els ha tocat viure, a ells i a una altra dona amb la qual estan unides per vincles familiars molt ferms, amb qui comparteixen el temperament apassionat i la fermesa. Totes tres, impulsades per la força d'estimar, forgen el seu destí tot trencant lligams i negligint convencinalismes.

L'autora

Rosa Nebot, nascuda a Barcelona el 1934, és mare de tres fills i àvia de quatre néts. L'afecció a la literatura la va adquirir de molt jove i ja en l'època escolar li agradava escriure petites narracions. Ha treballat molts anys com a professora en el reciclatge de mestres de l'ICE de la UPC, en el Consorci per a la Normalització Lingüistica i en altres entitats. També és coautora del llibre de text Curs de llengua catalana, Nivell D, publicat per Edicions Castellnou.
Enllaços relacionats
L'escriptora Rosa Nebot comenta

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes