25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Des del dijous, 25 de juny de 2015 a les 09:00 fins al divendres, 26 de juny de 2015

Altres

El CPNL organitza la IV Jornada Aprendre Llengües al Segle XXI

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEFJE). Carrer Ausiàs Marc, 40
Barcelona

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza els dies 25 i 26 de juny al CEJFE (Carrer Ausiàs Marc, 40. Barcelona) la IV Jornada Aprendre Llengües al Segle XXI. Aquesta activitat és un punt de trobada i d'intercanvi d'experiències i reflexions per als tècnics de normalització lingüística que dediquen tota o una bona part de la seva jornada a l'ensenyament de la llengua catalana.

Enguany, aquesta Jornada se centra en dos temes: la gramàtica i la ludificació. Per una banda, es reflexionarà al voltant de la gramàtica, amb l'objectiu de trobar l'element desllorigador que permeti abordar els continguts gramaticals en contextos d'ús de la llengua i, per altra, es reflexionarà al voltant la ludificació, la creativitat i la innovació a l'aula, amb l'objectiu de trobar fórmules que permetin aprendre, també la gramàtica, des d'una estratègia més lúdica.

La inauguració de la Jornada es farà el dia 25 de juny a les 9.15 h i anirà a càrrec de la senyora Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL.

Trobareu més informació a la wiki de la IV Jornada

Enllaços relacionats
El CPNL organitza la IV Jornada Aprendre Llengües al Segle XXI

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes