25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Diumenge, 7 de juny de 2015

Llengua, cultura i cohesió

El Casal convida les parelles lingüístiques del Servei de Català de Mollet i l’alumnat del grup Xerrem a fer la catifa de flors de Corpus

Rambla de Balmes, 2
Mollet del Vallès

El diumenge 7 de juny, El Casal, entitat adherida al Voluntariat per la llengua,convidarà les parelles lingüístiques i l'alumnat del projecte Xerrem (converses en català) a fer la catifa de flors a la Rambla de Mollet, en la 22a Mostra de Catifes de Flors de Corpus, la 20a Trobada de Puntaires i la 7a Trobada de Tallers d'Acció Cívica a Mollet del Vallès. A partir de les set del matí i fins a les vuit del vespre, la Rambla s'omplirà de catifes de flors. Alguns aprenents i voluntaris lingüístics que es van estrenar fa cinc anys i altres que ho faran per primera vegada, així com alumnat del grup Xerrem, participaran en aquesta experiència tan agraïda. La mida de les catifes serà de 5 metres de llargada per 2 metres d'amplada. El dibuix és completament lliure i pel que fa a la tècnica es pot utilitzar qualsevol material natural.

De ben segur que ens reconeixereu de seguida.

Us animem a visitar les nostres catifes, perquè el diumenge 7 de juny, Mollet tindrà la Rambla plena de flors. Us hi esperem!

Enllaços relacionats
El Casal convida les parelles lingüístiques del Servei de Català de Mollet i l’alumnat del grup Xerrem a fer la catifa de flors de Corpus

Catifa de flors de Corpus 25 anys CPNL amb El Casal i les parelles lingüístiques i els alumnes i grup Xerrem de El Casal (2014)


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes