25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 20 de maig de 2015 a les 18:30

Llengua, cultura i cohesió

Presentació del diccionari en línia Lèxic de la indústria tèxtil a Mollet del Vallès

El Lledoner, plaça Cinco Pinos, s/n (tel. 935 790 966)
Mollet del Vallès

Memòria del tèxtil a Mollet

Dins la programació de la Memòria del tèxtil a Mollet de El Lledoner, el dimecres 20 de maig es farà la presentació del diccionari en línia Lèxic de la indústria tèxtil a Mollet del Vallès, a càrrec de Maria Navas, cap d'Àrea de Recerca i Gestió Terminològica del TERMCAT i Montserrat Pocurull, responsable del Servei de Català de Mollet (CPNL). A continuació es farà la xerrada El tèxtil en la parla popular, a càrrec de Manel Domènech, enginyer tècnic tèxtil i periodista.

Aquest diccionari conté 107 termes del món de la indústria tèxtil a Mollet del Vallès, resultat del treball conjunt del Consorci per a la Normalització Lingüística (CNL del Vallès Oriental) i el Centre d'Estudis Molletans, amb l'assessorament del TERMCAT. Cada article conté les denominacions en català i la definició. També s'hi ha incorporat sinònims, si n'hi ha, i anotacions o fraseologia a l'apartat Notes. Algunes entrades recullen, a més, fotografies.

Des de la pestanya "Consulta de termes", es pot o bé accedir a la llista alfabètica de totes les denominacions i desplegar les fitxes, o bé fer directament cerques simples o avançades al quadre "Text de la consulta".

A banda de la cerca en el diccionari, es pot consultar tot el contingut terminològic de l'obra en el web del Centre d'Estudis Molletans de  l'Ajuntament de Mollet, en el web del Consorci per a la Normalització Lingüística i  també des del Cercaterm del TERMCAT.

Us hi esperem!

Col·laboració: Centre d'Estudis Molletans, Consorci per a la Normalització Lingüística i TERMCAT

Presentació del diccionari en línia <i>Lèxic de la indústria tèxtil a Mollet del Vallès</i>

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes