25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 22 d'abril de 2015 a les 11:00

Actes de Sant Jordi

El CPNL participa a l'acte "Lletres al Parlament"

Sala Auditori del Parlament de Catalunya. Parc de la Ciutadella.
Barcelona

Dimecres 22 d'abril, el Parlament de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes organitzen l'onzena edició de "Lletres al Parlament", una activitat de foment de la lectura que difon autors i obres cabdals de la literatura catalana. La presidenta del Parlament de Catalunya, Núria de Gispert, presidirà l'acte i, conjuntament amb el conseller de Cultura, Ferran mascarell, obriran la lectura a les 11 del matí a la Sala Auditori.

Una alumna i parella lingüística del VxL del CNL Eramprunyà, la senyora Lacramioara Stoica i el senyor Joan Ceron, i la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, la senyora Ester Franquesa, participaran en aquesta lectura. Diputades i diputats de  diferents grups parlamentaris, l'Alcalde de Peralada i altres membres de la societat civil i cultural catalana també participaran a l'acte.

L'edició d'aquest any de "Lletres al Parlament" s'emmarca dins dels actes de commemoració del 750è aniversari del naixement de Ramon Muntaner, nascut a Perelada el 1265 i autor de la Crònica, una de les primeres obres de la literatura catalana. La lectura de la Crònica, una adaptació al català modern feta per Jordi Llavina, serà presentada i conduïda pel periodista Toni Puntí.

La lectura estarà acompanyada amb interludis musicals a càrrec d'Arianna Savall i Ferran Savall.


Sant Jordi al CPNL

El CPNL també celebra Sant Jordi organitzant o col·laborant, conjuntament amb entitats locals, més de 160 actes i activitats arreu del territori que es faran durant el mes d'abril.

Podeu consultar els actes i activitats de Sant Jordi a l'agenda web del CPNL:

- 23 d'abril de 2015
- Abril de 2015


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes