25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 25 d'abril de 2015

Llengua, cultura i cohesió

IX Trobada del CNL del Vallès Oriental

Parets del Vallès

El dissabte 25 d'abril, els alumnes dels Cursos de Català per a Adults i les parelles lingüístiques de la comarca farem la IX Trobada, que tindrà lloc a Parets

A tres quarts de 10 ens trobarem a Can Jornet, on esmorzarem i hi haurà la benvinguda a càrrec de la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Parets,la senyora Àfrica Martínez, i del director de l'Escola de la Natura de Parets, el senyor Ferran Lozano.

Començarem la caminada a dos quarts d'onze; els monitors de l'Escola de la Natura ens guiaran durant la caminada i ens explicaran els indrets més significatius de Parets.

Cap a tres quants d'1, arribarem al parc de la Linera i podrem gaudir de la ballada de la Colla del Ball de Gitanes de Parets.

Després de dinar al parc, anirem a Can Rajoler on podrem visitar les exposicions "Les nostres masies, record d'una època" i "La festa de la Pedra del Diable".

Tot seguit entrarem al Teatre Can Rajoler i podrem escoltar els parlaments de la presidenta del Consell de Centre del CNL del Vallès Oriental la senyora Pietat Sanjuán; el president del Consell Comarcal del Vallès Orienta, el senyor José Orive, i la regidora de Cultura de l'Ajuntament de Parets, la senyora Àfrica Martínez.

I per acabar la jornada, el Centre d'Estudis Musicals Maria Grever ens oferirà un espectacle musical creat especialment per a aquesta ocasió.

Enllaços relacionats
IX Trobada del CNL del Vallès Oriental

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes