25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 21 de març de 2015 a les 18:30

Dia Mundial de la Poesia

Dia Mundial de la Poesia al Centre Arts Santa Mònica

Centre Arts Santa Mònica. La Rambla, 7.
Barcelona

El dia 21 de març a dos quarts de set de la tarda el Consorci per a la Normalització Lingüística participarà a l'acte central de commemoració del Dia Mundial de la Poesia organitzat per la Institució de les Lletres Catalanes (ILC) al Centre Arts Santa Mònica.

L'acte comptarà amb la intervenció de la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Ester Franquesa, la directora de la ILC, Laura Borràs, la directora general de la Fundació Catalana Síndrome de Down, i la presidenta de la Federació Catalana d'Associacions i clubs UNESCO.

L'autor del poema Illa escrita, escollit enguany per celebrar aquesta diada, és el poeta lleidatà Jaume Pont, que intervindrà en l'acte amb una lectura poètica. Altres participants a l'acte de procedències diverses llegiran aquest mateix poema en les seves llengües respectives, entre ells una parella lingüística del programa Voluntariat per la llengua i una alumna del CNL de Barcelona. Finalment, clourà l'acte de commemoració l'Honorable Senyor Ferran Mascarell, conseller de Cultura.


La Institució de les Lletres Catalanes i la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO impulsen aquesta iniciativa amb la col·laboració dels Serveis Territorials del Departament de Cultura, el Departament d'Ensenyament, el Departament de Justícia, Biblioteques de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, l'Institut Ramon Llull, el Gremi de Llibreters de Catalunya, l'Espai Llull a l'Alguer i la Fundació Catalana Síndrome de Down.


El CPNL s'afegeix a aquesta commemoració organitzant i participants en diversos actes al territori que se celebren el mateix dia 21 o la setmana anterior i posterior. Podeu consultar l'agenda d'actes del CPNL del mes de març en aquest enllaç.

Dia Mundial de la Poesia al Centre Arts Santa Mònica

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes