25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimarts, 8 d'abril de 2008

Cursos de català

El Servei de Català del Baix Penedès organitza tertúlies lingüístiques a la Bisbal del Penedès

Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès (inscripcions) - CEIP Ull de Vent (tertúlies)
SCC Baix Penedès - Consell Comarcal del Baix Penedès - Ajuntament de la Bisbal del Penedès

El Servei Comarcal de Català del Baix Penedès organitza unes sessions de conversa-tertúlies per millorar l'expressió oral en català, entre abril i juny, a la Bisbal del Penedès. Les inscripcions, gratuïtes, es podran fer a partir del 25 de març. Aquesta modalitat formativa s'inscriu en el marc de les actuacions relacionades amb l'aprenentatge del català a la comarca, fruit de la col·laboració i la coordinació entre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), el Consell Comarcal —mitjançant el Pla comarcal de ciutadania i immigració del Baix Penedès— i l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès.

   Espai per practicar el català


Aquestes sessions s'adrecen a persones de més de 16 anys que fa temps que viuen a Catalunya, que entenen el català però que no el parlen habitualment i volen trobar un espai per practicar-lo. L'objectiu de les tertúlies és perdre la por a expressar-se en català i adquirir fluïdesa i correcció en un ambient distès, cordial i informal. Amb aquesta nova modalitat es treballaran les estratègies comunicatives que permetran a l’alumnat adquirir la competència oral i potenciar l’ús de la llengua oral en situacions reals i concretes.

Les tertúlies, que són gratuïtes, s'impartiran al CEIP Ull de Vent els dimarts, de 15 a 16.30 h, des del 8 d'abril fins al 10 de juny. En total, 15 hores lectives distribuïdes en 10 sessions d'1,5 h de durada.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar, del 25 de març al 4 d'abril, al Centre Municipal de Cultura de la Bisbal del Penedès (pl. Major, 11-13, tel. 977 169 917, cmc@bisbalpenedes.com), de dilluns a divendres, de 16 a 20 h. Les places són limitades.


El Servei de Català del Baix Penedès organitza tertúlies lingüístiques a la Bisbal del Penedès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes