25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Des del dimarts, 23 de desembre de 2014 fins al dimecres, 7 de gener de 2015

Cinema en català

Aquest Nadal, cinema en català

Darreres estrenes
Big Hero 6
Stand by me Doraemon

Durant el període de Nadal s'estrenen tres pel·lícules en català: Fred al juliol, en versió original subtitulada al català, i dues pel·lícules per a públic infantil i familiar, Bob Esponja 2 i Paddington, en versió doblada al català.

El 30 de desembre arriba Fred al juliol, una pel·lícula de suspens ambientada a Texas els anys 80. Un home irromp en una casa i el pare de família, Richard, no dubta a disparar-li en defensa pròpia. Convertit en un heroi local, quan sembla que el cas ja s'ha tancat, apareix el pare del lladre assassinat disposat a venjar-se de l'assassí del seu fill.

El dia de Reis s'estrena Bob Esponja 2, la segona part de la versió cinematogràfica de la famosa sèrie televisiva. Aquest cop, Bob Esponja i els seus amics han de trobar la pàgina d'un llibre màgic que ha robat un pirata. Per aconseguir-ho han de sortir de l'aigua i transformar-se.

El 6 de gener també s'estrena Paddington, una comèdia familiar protagonitzada per un jove ós peruà que, mogut per la seva passió per tot el que és britànic, decideix anar a Londres. Perdut a la gran ciutat, tindrà la sort de trobar la família Brown, que l'acollirà durant una temporada. La tranquil·litat s'acaba quan coneix una taxidermista (Nicole Kidman) a qui li encantaria exhibir el nostre ós protagonista en un museu.


A la web de la Direcció General de Política Lingüística trobareu més informació sobre el cinema en català, la cartellera, les estrenes previstes per aquestes dates i els cicles CINC que s'organitzen arreu del territori.


Més informació: http://www.gencat.cat/llengua/cartellera

També podeu consultar altres pàgines web relacionades amb el cinema en català.

Aquest Nadal, cinema en català

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes