25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 21 de novembre de 2014 a les 09:00

Altres

II Jornades de Dinamització del CPNL

CEFJE. Carrer d’Ausiàs Marc, 40
Barcelona

El dia 21 de novembre el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) organitza les II Jornades de Dinamització, que tindran lloc al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), al carrer d'Ausiàs Marc, 40 de Barcelona.

Les jornades pretenen obrir un espai de reflexió, sobre la manera com el CPNL pot utilitzar les xarxes socials per assolir dos dels grans objectius que té plantejats en aquests moments: per una banda, la promoció dels serveis del CPNL en l'àmbit socioeconòmic; i de l'altra, la promoció de l'ús i de les actituds favorables per continuar progressant en la fita del català com a llengua comuna.

En aquestes II Jornades de Dinamització, que porten per títol Eines 2.0: estratègies per a la promoció de la llengua, hi participaran 
Joan Vilarnau, responsable d'Internet del CPNL, el qual ens presentarà quin és l'ús de les TIC al Consorci; a continuació, Montserrat Peñarroya, directora de Quadrant Alfa, ens parlarà sobre el màrqueting lingüístic i finalment, Arnau Sanz ens aportarà recursos pràctics per dinamitzar les xarxes socials. També comptarem amb dues experiències externes sobre dinamització digital. La jornada clourà amb el lliurament de premis de la primera edició dels Premis SIRGA a les bones pràctiques lingüístiques. Amb aquest premi, el CPNL vol reconèixer i fer visible la tasca de les persones que en formen part i que contribueixen a l'impuls del català.

La inauguració de les jornades es farà a les 9.00 h i anirà a càrrec de la senyora Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL.

Enllaços relacionats
II Jornades de Dinamització del CPNL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes