25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 21 de gener de 2015 a les 19:00

Celebracions

Acte commemoratiu dels 25 anys del CNL de Barcelona

Saló de Cent de l'Ajuntament, plaça de Sant Jaume
Barcelona

El dimecres 21 de gener de 2015, el CNL de Barcelona celebrarà un acte per commemorar els 25 anys de la seva creació, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. Amb aquest acte el CPNL clausurarà la celebració del seu primer quart de segle que ha estat realitzant durant aquest 2014.

Hi participaran Jaume Ciurana, tinent d'alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona i president del Consell de Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, i Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Durant l'acte es projectarà el documental Breu història del CNL de Barcelona i, al final, s'obsequiarà cada assistent amb un exemplar del llibre Promoure la llengua, cohesionar Barcelona. 25 anys del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona, de Francesc Marco, i se'ls convidarà a una copa de cava.

Entrada lliure i aforament limitat. Cal confirmar l'assistència a l'acte abans del 19 de gener a les a/e barcelona@cpnl.cat o comunicacio.bcn@cpnl.cat, o bé al telèfon 615 513 520, de 9 a 14 h.

25 anys fent bategar el català

Enllaços relacionats
Acte commemoratiu dels 25 anys del CNL de Barcelona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes