25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Diumenge, 19 d'octubre de 2014 a les 12:00

Acolliment

El CNL de Barcelona participa a la Trobada d'entitats del Consell Municipal d'Immigració

Moll de la Barceloneta
Barcelona

El Consell Municipal d'Immigració de Barcelona (CMIB) organitza cada any la festa Trobada d'entitats amb la finalitat de crear un espai de trobada entre la ciutadania en què la diversitat de la ciutat sigui motiu per compartir, conèixer i gaudir. Es celebrarà el diumenge 19 d'octubre al Moll de la Barceloneta, des de les 12 fins a les 18 h.

Aquests any el CNL de Barcelona tindrà una participació destacada a la Trobada d'entitats a la carpa de la inclusió social, on organitzarà jocs de taula per als visitants. El CNL de Barcelona convida molt especialment a totes les persones que estan aprenent català i també castellà (a les entitats), les quals poden participar fent un punt de llibre. A la una del migdia hi haurà una trabada entre tot l'alumnat dels cursos que participi a la Trobada per tal que es puguin intercanviar els punts de llibre que hagin elaborat.

Enguany, participen a la Trobada d'entitats 45 entitats del Consell Municipal d'Immigració, amb més de 400 voluntaris, que pretenen fer passar un diumenge enriquidor que permeti apropar la ciutadania a la diversitat cultural de la nostra ciutat.

Enllaços relacionats
El CNL de Barcelona participa a la Trobada d'entitats del Consell Municipal d'Immigració

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes