25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 26 d'abril de 2014

VxL i cursos

Trobada dels 25 anys del CPNL: de Granollers a Montornès agermanats pel riu!

El dissabte 26 d'abril, els alumnes dels Cursos de Català per a Adults i les parelles lingüístiques de la comarca farem la VIII Trobada, que tindrà lloc a Montornès. Aquest any celebrarem els 25 anys del CPNL.

A dos quarts de 10 esmorzarem a Can Cabanyes i hi haurà uns petits parlaments de la Pietat Sanjuán, presidenta del CNL del Vallès Oriental, i en Manel Isnard, responsable del Medi Fluvlial del Consorci per a la defensa de la Conca del Besòs.

Començarem a caminar a dos quarts d'onze per la llera del riu fins a arribar a Montornès, que hi entrarem pel petit paradís de la Font de Santa Caterina. Durant la caminada ens acompanyaran alguns membres del l’associació excursionista Lleure de Montornès.

A la plaça de la Llibertat, l'alcalde de Montornès, José Antonio Montero, i el president del Consell Comarcal, José Orive, ens donaran la benvinguda.

Ens acompanyaran el Ceballot, de la colla Drac i Diables, i la Coral La Lira ens cantarà "La Sardana de Montornès" i "L'Havanera del Vallès". També ens rebran el Centre d’Estudis i l'associació La Remençada amb informacions sobre les seves activitats culturals.

A continuació, anirem a dinar al Parc dels Castanyers. Havent dinat hi haurà una sessió fotogràfica a càrrec de l'Associació Fotogràfica de Montornès.

Finalment, per cloure la jornada, podrem veure una representació de l'espectacle teatral sobre la revolta dels pagesos: la Remençada, a càrrec de l'associació amb el mateix nom.

Enllaços relacionats
Trobada dels 25 anys del CPNL: de Granollers a Montornès agermanats pel riu!

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes