25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 26 de setembre de 2013 a les 18:30

Exposicions

Acte de presentació de l'exposició "Mirades i veus del català"

Espai Avinyó - Llengua i Cultura, c/ Avinyó, 52
Barcelona - Ciutat Vella

L'Espai Avinyó - Llengua i Cultura, promogut pel Programa BCN Interculturalitat de l'Ajuntament de Barcelona i pel Centre de Normalització Lingüística de la ciutat, presentarà el proper 26 de setembre l'exposició "Mirades i veus del català", en la qual també ha col·laborat la Plataforma per la Llengua.

Es tracta d'una exposició que vol donar a conèixer la diversistat de parlants en llengua catalana que viuen a Catalunya i, alhora, vol potenciar les riqueses que altres llengües aporten al català. "Mirades i veus del català" serà a l'Espai Avinyó - Llengua i Cultura fins a finals de desembre.

L'acte de presentació, conduït per l'escriptora Patrícia Gabancho, comptarà amb la presència del regidor de cultura del consistori barceloní i president del consell del CNL de Barcelona, Jaume Ciurana; la directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, Ester Franquesa; el comissionat d'Immigració i Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona, Miquel Esteve, i el president de la Plataforma per la Llengua, Oscar Escuder.

Enllaços relacionats
Acte de presentació de l'exposició

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes