25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 2 de maig de 2013 a les 19:00

Voluntariat per la llengua

Acte de constitució de parelles lingüístiques a Ciutat Vella

La Casa dels Entremesos, pl. de les Beates, 2
Barcelona

El proper 2 de maig a les 19 h, tindrà lloc a La Casa dels Entremesos un nou acte de constitució de parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua, adreçat a una vintena de noves parelles lingüístiques.

En aquesta ocasió intervindran a l'acte: Francesc Xavier Cordomí, director de La Casa dels Entremesos; Jordi Manent, director del CNL de Barcelona; Lídia Rodríguez, responsable del CNL a Ciutat Vella, i Marcel Pelleja, responsable del Voluntariat per la llengua a Barcelona.

Durant la xerrada, l'equip del Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona respondrà totes les preguntes que els assistents els formulin i els passaran material gràfic i audiovisual per explicar-los les principals característiques d'aquest popular programa. Així mateix, se'ls proposarà l'activitat "Busca la teva parella". Finalment, s'oferirà una visita guiada a l'exposició permanent de La Casa dels Entremesos.

Com que una imatge val més que mil paraules, en aquest enllaç un vídeo mostra de manera breu (2’ 16”) què és una parella lingüística: www.cpnl.cat/pub/barcelona/Parella%20VxL.avi.
 
La manera més àgil d’inscriure's al Voluntariat per la llengua és a través del web www.cpnl.cat/xarxa/cnlbarcelona/voluntaris/apuntata.html. Es tracta d'una gestió ràpida i eficaç que s'acaba de completar a través del contacte telefònic.

Enllaços relacionats
Acte de constitució de parelles lingüístiques a Ciutat Vella

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes