25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 19 d'abril de 2013 a les 12:00

Actes de Sant Jordi

El CPNL participa en l'acte de Sant Jordi al Parlament de Catalunya

Parc de la Ciutadella, s/n
Barcelona

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, el Parlament de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes organitzen una lectura de l'obra Llibre de Sinera, de Salvador Espriu a càrrec de diverses autoritats polítiques, diputats del Parlament i representants de la societat civil. L’acte tindrà lloc el divendres 19 d'abril de 2013 a la Sala Auditori del Palau del Parlament

Una parella lingüística del CNL l’Hospitalet, la senyora Paulina Diaconu i la senyora Rosa Arqué, llegirà un dels 40 fragments en què s’ha dividit l’obra. La senyora Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del CPNL, també participarà en aquesta lectura que commemora el centenari del naixement de Salvador Espriu.

La lectura estarà acompanyada amb interludis musicals a càrrec del cor d'estudiants i d'un grup instrumental de l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).


Sant Jordi al CPNL

El CPNL també celebra Sant Jordi organitzant, o col·laborant conjuntament amb entitats locals, més de 120 actes arreu del territori que es faran durant el mes d’abril.

Agenda web del CPNL (23 d'abril de 2013)


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes