25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Divendres, 22 de desembre de 2017

Acolliment

Juga en català amb el CNL L'Heura!

Aquestes festes participarem a les activitats de la Fira de Nadal convidats per l'Agrupació de Comerç i Industria de Santa Coloma de Gramenet.

Si vols jugar amb diferents jocs i joguines en català el CNL L'Heura en tindrà una mostra perquè puguis tafanejar, com ara: Calçotada wars, Cap de colla, Codi secret, Enigmàrius, Patim Patam Patum Scrabble, Sembra Kids o Pins Arts, tots ells cedits al CPNL per les empreses fabricants col·laboradores de la campanya "I tu, jugues en català?"

A més, si vens a veure'ns podràs jugar a Cims, a Thinko, a Kidnelis o a Vuitquatre amb nosaltres; i entre tots els participants sortejarem dos obsequis. Ens hi trobaràs dos dies:

Dimecres 20 de desembre, de 17 a 20 h, acompanyant el Tió Gegant a la plaça del Rellotge. Entre els participants sortejarem un conjunt Pins Arts per fer manualitats representant la Sagrada Familia.

Dijous 28 de desembre, de 17 a 20 h, acompanyant el Trenet a la plaça de la Vila. Entre els participants sortejarem un conjunt Sembra Kids per sembrar plantes.

Si vols consultar la resta d'activitats de Nadal organitzades per l'Agrupació consulta-les en aquest PDF.

Us hi esperem!

Juga en català amb el CNL L'Heura!

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes