25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 20 de desembre de 2017 a les 11:00

Club de lectura en català

David Castillo, al Club de lectura del Vapor Vell de Sants

Biblioteca Vapor Vell (Passatge Vapor Vell, s/n)
Barcelona

A la biblioteca Vapor Vell de Sants, el pròxim 20 de desembre a les 11 h, comentarem Barcelona no existeix, novel·la situada en una Barcelona del futur sacsejada pel caos i el crim. L'autor, David Castillo, assistirà a la sessió per intercanviar impressions amb els assistents i comentar la seva trajectòria com a escriptor.

David Castillo ha combinat la creació literària amb el periodisme. Ha publicat, d'entre altres obres, tres novel·les: El cel de l'infern, No miris enrere  i El mar de la tranquil·litat. La seva obra poètica inclou La muntanya russa, Tenebra, Game Over, El pont de Mühlberg, Downtown, Esquena nua i Doble zero.

El llibre que comentarem, Barcelona no existeix, presenta la ciutat com una capital mediterrània del crim, un infern que no coneix cap llei. Les lluites per un poder polític fràgil i voluble han dividit el mapa en zones controlades per faccions. Un periodista octogenari, depauperat, fa de mitjancer per restablir la pau. La novel·la en durà a visitar pisos de l'Eixample convertits en santuaris d'orgies decadents, bars amb el perfum de l'absenta i personatges dubtosos, desencantats i lúcids com ell mateix.

La sessió serà oberta al públic.

Us hi esperem!

Enllaços relacionats
David Castillo, al Club de lectura del Vapor Vell de Sants

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes