25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Des del dimarts, 12 de desembre de 2017 fins al dijous, 21 de desembre de 2017

Acolliment

Exposició "Goita, Els Pastorets!"

Espai Avinyó - Llengua i Cultura (Carrer Avinyó, 52)
Barcelona

La mostra "Goita, Els Pastorets!" commemora el centenari d'una de les obres teatrals més representades a Catalunya cada any i consisteix en un conjunt de panells que repassen l'argument dels Pastorets, la biografia de Josep Maria Folch i Torres i la història de l'obra, des de la seva estrena l'any 1916 fins a l'etapa actual en què es representa cada any per Nadal a més de setanta municipis de tota Catalunya i Andorra.

De caràcter divulgatiu i adreçada a petits i grans, "Goita,  Els Pastorets!" es va inaugurar el passat 5 de juny al Parc de la Ciutadella de Barcelona en el marc de la Tamborinada 2016.

L'exposició ofereix documentació inèdita sobre Els Pastorets del famós autor i ha estat il·lustrada amb els dibuixos d'Inés Valls i el disseny d'Aixa Rocks. L'actriu i pedagoga Eva Saumell ha estat la documentalista de la mostra i en Francesc Foguet s'ha encarregat del comissariat de l'exposició.

L'exposició està organitzada per la Fundació La Roda, la Fundació Folch i Torres, el Centenari dels Pastorets de Folch i Torres i la Coordinadora de Pastorets de Catalunya.

Es podrà visitar a l'Espai Avinyó-Llengua i Cultura fins al proper dijous, 21 de desembre.

Exposició

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes