25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 25 de novembre de 2017 a les 17:00

Jocs en català

III edició del Juga en Català

Espai Òmnium - c. Sobrerroca, 38
Manresa

III Taller de jocs de taula en català. De 5 a 8 del vespre. 

El Club del Joc del CAE i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat organitzen la tercera edició de Juga en Català, una activitat que té com a finalitat difondre jocs i joguines editades en català a les portes de la campanya de Nadal i reis.

Aquest taller vol ser un espai dedicat a tothom a qui agradi jugar: infants, famílies, joves, adults... perquè puguin descobrir i practicar jocs de taula en català

L'activitat s'emmarca en la campanya "I tu, jugues en català?" i la programació de la Setmana dels drets dels infants de l'Ajuntament de Manresa.

El taller consta de dos espais de joc diferenciats: un dedicat a les joguines per als més menuts i un altre on els membres del Club del Joc del CAE ensenyaran a jugar 12 jocs de taula, pensats per a tots els membres de la família, amb jocs infantils i, també, jocs per a joves i adults. Els jocs que es presentaran són Cargolino Valentino, Leo se'n va al barber, Stone Age Junior, Manresa 1724. Reconstruïm la ciutat cremada, Dobble, La colla dels porquets, El Petit Princep: fes-me un planeta, Diamant, Port Royal, Dixit, Pandemic i Stone Age. 

Paral·lelament el Club Scrabble Manresa s'ha volgut sumar a la iniciativa i oferirà un tastet de partides d'aquest emblemàtic joc de paraules mentre ensenya als assistents a jugar-hi. 

La participació és gratuïta i no cal fer inscripció prèvia.

Aquest taller compta amb la col·laboració de Masqueoca, Devir, Club Scrabble Manresa, Òmnium Cultural i l'Ajuntament de Manresa. 

III edició del Juga en Català

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes