25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dissabte, 30 de setembre de 2017 a les 10:00

Dinamització

Trobada del Cicle il·lustrats

Plaça Carmen Laforet, 11
Barcelona

La Delegació de Nou Barris col·laborarà en l'organització de la Trobada del Cicle il·lustrats que tindrà lloc dissabte 30 de setembre des de 10 del matí fins a les 14 del migdia a la Plaça Carmen Laforet, 11.

Serà una trobada que permetrà conèixer de primera mà el món que gira al voltant de la il·lustració, una disciplina amb possibilitats il·limitades, dins de la comunicació visual en la nostra societat; un món eclèctic, personal, enginyós i creatiu. En la trobada s'hi presentarà les novetats editorials, a més de diferents estils i tendències. També es comptarà amb la presència d'artistes que mostraran els seus treballs i serà una oportunitat per conèixer-los, parlar-hi, preguntar-los coses, conversar, mirar, comprar i gaudir.

Aquesta activitat forma part de la campanya Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català, una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona que té com a propòsit donar a conèixer i fer visibles els còmics que s'editen en català per tal de fomentar-ne la lectura i el consum. A més, pretén contribuir a l'augment de l'oferta, incentivant la creació i l'edició de còmics en català.

Enllaços relacionats
Trobada del Cicle il·lustrats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes