25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimarts, 10 d'octubre de 2017 a les 11:00

Voluntariat per la llengua

El VxL de Badalona i Sant Adrià fa una crida per participar en la Cadena Humana per la Salut Mental

En motiu de la celebració del Dia Mundial de la Salut Mental, la Mesa de Salut Mental de Sant Adrià de Besòs ha organitzat una cadena humana amb el lema "Units per la salut mental", per ajudar a la normalització dels problemes de salut mental.

La cadena tindrà el seu moment culminant a les 12 del migdia, quan s'uniran els dos marges del riu Besòs i se significarà un doble objectiu d'integració.

S'hi han implicat els instituts de Sant Adrià de Besòs, les entitats ciutadanes, els professionals de diferents serveis i la població en general. Totes les persones que hi participin seran obsequiades amb una samarreta amb el lema de la cadena i un globus per fer una enlairada a la plaça de la Vila, com a cloenda de l'acte.

Si ets alumne, voluntari, aprenent, participant d'alguna de les activitats que organitzem... o simplement vols venir amb nosaltres, només cal que emplenis -com sempre- aquest formulari. El punt de trobada a Badalona serà la porta del CNL a les 11 del matí, i a la nostra oficina de Sant Adrià a les 11.15 h, per anar plegats a formar part de la cadena humana.

El VxL de Badalona i Sant Adrià fa una crida per participar en la Cadena Humana per la Salut Mental

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes