25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 23 de març de 2017 a les 16:15

Voluntariat per la llengua

El CLF dels dijous del VxL del Prat de Llobregat llegeix Les veus de Mart de Jordi Sierra i Fabra.

Cèntric Espai Cultural. Plaça de Catalunya, 39-41
El Prat de Llobregat

El 23 de març s'iniciarà la lectura del quart llibre del curs 2016-2017 del Club de lectura fàcil dels dijous organitzat pel VxL El Prat de Llobregat.

El Club començarà la lectura de Les veus de Mart, una novel·la de ciència ficció que ens presenta els darrers habitants de la Terra. Viuen en una colònia artificial a Mart, després de l'holocaust que va arrasar el Planeta. A la colònia tot és perfecte, hi ha un equilibri prodigiós, i tot es basa en l'esperança que un dia la raça humana tornarà a dominar el sistema solar. Però sota aquesta perfecció s'amaga un secret, totalment inesperat, una cosa contra la qual s'haurà d'enfrontar el protagonista de l'experiència científica més insòlita que mai s'hagi conegut.

Els llibres que es treballen en aquest club són llibres de lectura fàcil, adequats per a les persones que estan aprenent català. Si voleu millorar la pronunciació i l'entonació, ampliar vocabulari i conèixer altres persones i fer-hi amistat, encara us hi podeu inscriure. Els únics requisits que es demanen als participants és saber parlar una mica el català per poder-lo practicar i que els agradi la lectura. Si hi esteu interessats, poseu-vos en contacte amb el CNL el Prat de Llobregat.

Horaris:

Club de lectura dels dijous: de 16.15 h a 17.45 h.

Dates:

Dates: 13 i 27 d'octubre, 10 i 24 de novembre, 1, 15 i 22 de desembre, 12 i 26 de gener, 9 i 23 de febrer, 9 i 23 de març, 6 i 20 d'abril, 4 i 18 maig, 1 i 15 de juny.

El CLF dels dijous del VxL del Prat de Llobregat llegeix Les veus de Mart de Jordi Sierra i Fabra.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes