25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Des del dissabte, 17 de desembre de 2016 a les 10:00 fins al diumenge, 18 de desembre de 2016

Jocs en català

El CNL de Barcelona portarà la campanya 'I tu, jugues en català' a Dau Barcelona 2016

Fabra i Coats, c. Sant Adrià, 20
Barcelona

Per cinquè any consecutiu, el Centre de Normalització Lingüística de Barcelona tindrà un estand a Dau Barcelona 5è Festival del Joc amb la campanya I tu, jugues en català? que, des del 2012, fer visibles els jocs i joguines en català i fomentar-ne l'ús.

La principal novetat d'aquest any és el concurs fotogràfic I tu, jugues en català? que es farà de l'1 al 21 de desembre a través d'Instagram, Facebook i Twitter. Per participar-hi només cal penjar fotografies del joc o de la joguina preferits amb l'etiqueta #itujuguesencatalà. Les tres millors fotos obtindran, cadascuna, tres premis (podeu consultar el web del concurs a l'adreça www.cpnl.cat/itujugues) cedits per Tarragona Turisme, XANASCAT, Dagoll Dagom Scaramouche, Abacus i Devir.

En aquesta ocasió la Cia de Jocs l'Anònima serà a l'estand del Centre convidant el públic a jugar en català.

Sortejos de jocs en català

El CNL de Barcelona farà quatre sortejos de jocs en català, a les 13 i a les 19 h tan dissabte com diumenge, entre totes aquelles persones que dipositin la butlleta de l'app Jocs en català a l'urna que hi haurà a l'estand.

D'altra banda, la Delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona ha organitzat una edició especial del concurs "Si l'encertes, l'endevines", amb la col·laboració de l'Escola Llotja i l'Eix Comercial de Sant Andreu, que se celebrarà també al  Dau Barcelona. L'objectiu d'aquesta activitat és donar a conèixer la delegació i les activitats que aquesta organitza per a la població en general, així com promoure les frases fetes i animar a la gent a participar en la segona edició del concurs que es farà el mes d'abril.

Fabra i Coats

Enllaços relacionats
El CNL de Barcelona portarà la campanya 'I tu, jugues en català' a Dau Barcelona 2016

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes