25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dilluns, 30 de juny de 2008 a les 17:30

Premis

Festa dels contes del món

Avinguda Mistral, entre els carrers Calàbria i Viladomat
Delegació de l'Eixample del Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
El proper 30 de juny es celebrarà la festa de lliurament de premis del concurs "Adaptació de contes tradicionals del món", que la delegació de l'Eixample del CNL de Barcelona va organitzar entre els alumnes dels cursos de català dels nivells bàsic i elemental. Amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge del català, els alumnes havien d'adaptar contes tradicionals dels seus països d'origen a la llengua catalana.

La regidora del districte, Assumpta Escarp, presentarà l'acte d'entrega de premis, que també comptarà amb la presència d'Asha Miró, i l'actriu Sílvia Oliver llegirà els tres contes premiats. Hi haura dos primers premis de 250 € cadascun en vals de compra i un segon premi de 200 € també en vals de compra, els quals són una gentilesa de Sant Antoni Comerç, EixNinot i CorEixample. L'organització també ha comptat amb la col·laboració de ProEixample.

Els participants en el concurs seran obsequiats amb un exemplar del llibre Contes del món, que recull tots els contes presentats. Finalment, un grup d'animació serà l'encarregat de cloure la festa.
Festa dels contes del món

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes