25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 18 de febrer de 2016 a les 18:00

Llengua, cultura i cohesió

VII Festa de la Llengua Materna a Badia del Vallès

Sala d'acte de la Biblioteca Vicente Aleixandre (Av. de la Mediterrània, s/n)
Badia del Vallès

Dijous, 18 de febrer a partir de les 18.00 h, la Biblioteca Vicente Aleixandre de Badia del Vallès acollirà, un any més, la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, iniciativa que es va celebrar per primer cop a Bangladesh l'any 1953 i reconeguda per la UNESCO.

Hi haurà una exposició sobre les llengües que es parlen a Badia i les llengües de l'alumnat dels cursos de català. Es projectarà la presentació realitzada per l'alumnat dels cursos de català "Records d'infantesa", on es presenten en la seva llengua materna i expliquen en  català els records de quan eren petits, que són els més lligats a la seva llengua materna. Per commemorar aquest dia, es faran, entre d'altres, les activitats següents: Conta contes d'Àfrica del Nord amb la companyia Sensedrama Teatre, activitats infantils sobre diferents llengües (taller Pinta la llengua, taller de missatges electrònics en diferents llengües, taller de cal·ligrafia àrab i d'altres).

A les 19 h, hi haurà l'acte central de dia, que s'iniciarà amb la presentació de la festa a càrrec del regidor de l'Àrea d'Acció Social i Cultural i responsable del SLC, Sr. Iván Sanz. A continuació, Maite Carranza presentarà el seu llibre El fruit del baobab, una novel·la emotiva que mostra el xoc entre dues cultures i tracta especialment, la mutilació genital femenina, una pràctica encara habitual a molts països africans.

Enllaços relacionats
VII Festa de la Llengua Materna a Badia del Vallès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes