25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 29 d'octubre de 2015

Dinamització

El CNL de Barcelona serà present al XXI Saló del Manga

Saló del Manga, Fira Barcelona Montjuïc, palaus 1, 2 y 4 i Plaça Univers
Barcelona

El proper 29 d'octubre, el CNL de Barcelona serà present al XXI Saló del Manga de Barcelona fent difusió de la campanya de còmic i manga en català UAAAAAAAU... IUHU, PATAPLAF!, especialment de les 13 col·leccions de manga en català que actualment hi ha al mercat: Bleach, Bola de Drac (4 col·leccions), Cinturó negre, Detectiu Conan, Fushigi Yûgi, Inu Yasha, Kimagure Orange Road, Love Hina, Musculman i Naruto. El CNL ha editat un fulletó especial en el qual s'informa d'aquestes col·leccions.

En aquest sentit, el CNL de Barcelona donarà a conèixer el nou Cercador de còmics en català que acaba d'estrenar, un catàleg en línia que permet consultar l'oferta de còmic i de manga (manga vol dir còmic en japonès) en català i que inclou 738 referències de còmics editats en català des dels més famosos com Bola de drac, Astèrix, Naruto i Els Barrufets, entre molts d'altres, fins a altres més desconeguts per al públic majoritari com Blankets, Abulio, Fushigi Yûgi 1, etc.

D'altra banda, el Centre també acaba d'editar el catàleg de l'exposició "Vinyetes: història del còmic en català" que també es donarà a conèixer al Saló del Manga, a través d'una selecció d'estands presents al certamen. Aquesta exposició és alhora una síntesi divulgativa de la història del còmic en general, de la història del còmic en català i també del produït a Catalunya i a les terres de parla catalana. El catàleg recull el contingut de l'exposició i l'amplia significativament.

Enllaços relacionats
El CNL de Barcelona serà present al XXI Saló del Manga

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes