25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimecres, 21 d'octubre de 2015 a les 19:00

Llengua, cultura i cohesió

Any Neus Català a Cornellà, amb Carme Martí

Biblioteca Marta Mata (C/ de Rubió i Ors, 184)
Cornellà de Llobregat

El 21 d'octubre serà l'inici del curs 2015-2016 al CNL de Cornellà de Llobregat. L'acte s'inclou dins dels acte de l'Any Neus Català i retrà homenatge a l'última supervivent catalana d'un camp de concentració i d'extermini nazi.

Carme Martí, l'autora de la novel·la que relata la vida de Neus Català, Un cel de plom, durà a terme la xerrada-tertúlia 'Novel·lar la vida de Neus Català'. Serà un acte participatiu en què l'alumnat i el VxL llegiran fragments de l'obra de Carme Martí i l'autora els comentarà: situant-los i explicant el seu testimoni directe de la vida de Català. L'acte serà presentat per la regidora de Cultura i d'Igualtat, Rocío García, i moderat pel director del CNL de Cornellà, Enric de Vilalta

Aquest acte, que s'organitza juntament amb la Institució de les Lletres Catalanes i el Departament de Cultura, pretén fer conèixer la figura de Català, de la qual enguany es commemoren els 100 anys del seu naixement.

Es farà a la Sala Titan de la Biblioteca Marta Mata, que aquests dies mostrarà l'exposició que hem organitzat des del CNL: Català, llengua d'Europa.

Dia: dimecres 21 d'octubre, a les 19 h.

Lloc: Sala Titan de la Biblioteca Marta Mata (C/ de Rubió i Ors, 184).

​​

Enllaços relacionats
Any Neus Català a Cornellà, amb Carme Martí

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes