25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dilluns, 21 de setembre de 2015 a les 17:00

Posa't en joc

Inici del concurs "Posa't en joc" al Centre Cívic Can Bassa de Granollers

Plaça de Joan Oliver, 1
Granollers

A partir del dilluns 21 de setembre, les persones que visitin el Centre Cívic Can Bassa de Granollers trobaran al vestíbul el "Posa't en joc", un joc lingüístic relacionat amb algunes de les activitats que es fan al Centre Cívic. Cada quinze dies es plantejarà un joc nou i es donarà la solució de l'anterior. Qui hi vulgui participar haurà d'emplenar la butlleta amb la resposta correcta i dipositar-la en una urna. Les persones que hagin encertat la resposta entraran en el sorteig de premis diversos (entrades al teatre, llibres...).

Aquesta iniciativa té un doble objectiu: per una banda, que el català sigui present al centre cívic d'una manera lúdica i de l'altra, que els alumnes del Servei de Català i les parelles lingüístiques del programa del Voluntariat per la llengua coneguin el centre cívic i les activitats que s'hi fan.

Aquesta tercera edició del "Posa't en joc" girarà entorn de la costura i de les parts del cos (dansa i gimnàstica) i comptarem amb la col·laboració de l'Associació de Veïns de Can Bassa, el Teatre Auditori de Granollers, l'Ajuntament de Granollers, la Braseria Milana i la Perruqueria Navarro.

Enllaços relacionats
Inici del concurs

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes