25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 14 de maig de 2015 a les 18:00

VxL i cursos

Montornès del Vallès llegeix Francesc Garriga

Parc dels Castanyers. C. de Can Parera
Montornès del Vallès

L'activitat, organitzada conjuntament per l'Oficina de Català i la Biblioteca Municipal de Montornès del Vallès,  tindrà lloc el dia 14 de maig al parc dels Castanyers a les 18.00 h. Aquest és el tercer any que el mes de maig acull l'acte "Montornès llegeix" a l'ombra dels arbres del parc.  Aquest acte cultural té dos objectius principals,  en primer lloc fer visible el gènere poètic a la societat i, en segon lloc, unir en un mateix acte cultural diferents col·lectius de gent adulta que té interès per la llengua catalana (alumnes del CPNL, Voluntariat per la llengua, usuaris de la Biblioteca que participen en clubs de lectura...).

En les edicions de 2013 i 2014 es va poder comptar amb la presència dels autors, Narcís Comadira i Susanna Rafart respectivament. Enguany, però, el poeta triat, Francesc Garriga, malauradament va morir el mes de febrer passat. Malgrat això l'organització va decidir que es llegirien poemes d'aquest autor i que per parlar-nos de la seva poètica es faria venir algun expert. L'expert triat ha estat el també poeta, a més d'escriptor i periodista, Jordi Llavina.  

Amb actes com aquest es fomenta la presència del català al carrer, el gust per la poesia, la relació entre persones amb interessos semblants i es fa difusió d'un autor de la literatura catalana. 

Montornès del Vallès llegeix Francesc Garriga

Francesc Garriga a Mallorca. Autora M. Antònia Porcel. Font: Núvol


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes