25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dijous, 13 de març de 2008

Voluntariat per la llengua

1a edició del Voluntariat per la llengua a les Borges Blanques

Centre Cívic de les Borges Blanques
Centre de Normalització Lingüística de Lleida, des del Servei Comarcal de Català de les Garrigues i en col·laboració amb l'Àrea d'Immigració del Consell Comarcal de les Garrigues.

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística, des del Servei Comarcal de Català de les Garrigues i en col·laboració amb l'Àrea d'Immigració del Consell Comarcal de les Garrigues, posa en marxa la 1a edició del Voluntariat per la llengua a les Borges Blanques.

El proper dijous, 13 de març, a les 20.00 h, tindrà lloc al Centre Cívic de les Borges Blanques la presentació de la 1a edició del programa Voluntariat per la llengua (VxL) a la localitat.

A l’acte de presentació ens acompanyaran el president de Justícia i Pau de Barcelona, Eudard Ibáñez, que oferirà una xerrada a tots els assistents, i  la directora del Centre de Normalització Lingüística de Lleida, Conxita Navarro.

La trentena de persones que s’hi han inscrit es coneixeran en el transcurs de la trobada  especialment pensada per donar el tret de sortida a les sessions setmanals que els permetran de conèixer-se, d’aprendre llengua, costums, tradicions, etc., i en les quals compartiran espais de relació que ajudaran les persones de fora a descobrir  el territori i a practicar la llengua en situacions reals. Una bona manera de completar l’aprenentatge de la llengua que des del punt de vista més formal han estudiat en una aula.

1a edició del Voluntariat per la llengua a les Borges Blanques

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes