25 anys fent bategar el català

Centres


Agenda

Dimarts, 24 de març de 2015 a les 18:00

Llengua, cultura i cohesió

La Fàbrica de Contes estrena l’obra La bella i la bèstia al Prat de Llobregat

Teatre Modern, plaça de la Vila
El Prat de Llobregat

Aquest any el grup de dinamització lingüística La Fàbrica de Contes representarà una adaptació de l'obra La bella i la bèstia. Aquest grup de voluntariat de dinamització lingüística, creat pel CNL El Prat, treballa conjuntament amb els departaments d'Educació i Cultura de l'Ajuntament, per fomentar l'ús del català a la ciutat i està format per un grup de pares i mares voluntaris vinculats a les escoles, a través de l'AMPA o pel fet que són monitors de menjador.

L'estrena serà el dimarts 24 de març, a les 18 h, al Teatre Modern, i comptarà amb la presència de Lluís Tejedor, alcalde del Prat, d'Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística, i de diversos regidors de l'equip de govern i membres del Consell del CNL. Aquesta serà la presentació d'aquesta obra, de la qual es faran 14 representacions per a les escoles d'infantil i primària del Prat i la veuran uns 5.000 infants. També es farà un cop més per col·laborar amb el Prat Solidari.

L'entrada es gratuïta, però si hi voleu assistir us heu de posar en contacte amb el CNL perquè les places són limitades. 

La Fàbrica de Contes estrena l’obra La bella i la bèstia al Prat de Llobregat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes