25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Dimarts, 12 de desembre de 2017

  Novena edició de la Jornada de Llengua i Migració de l'Anoia

  Intercanvi d'experiències, materials i reflexions entre els professionals dels organismes i entitats que treballen en l'àmbit de l'ensenyament del català a persones nouvingudes.

  La Unitat de Ciutadania i Convivència i el Servei Comarcal de Català de l'Anoia, del Centre de Normalització Lingüística Montserrat, van organitzar la IX Jornada de Llengua i Migració de l'Anoia, que va tenir lloc al Casal del Passeig d'Igualada, divendres 1 de desembre.

  En aquesta ocasió el programa va incloure una xerrada sobre la incidència de les emocions en el procés d'aprenentatge, a càrrec de Laia Casas, experta en innovació educativa.

  Posteriorment es van exposar l'experiència de la versió virtual del Voluntariat per la Llengua, amb una presentació a càrrec d'Anna Gallego, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), i Sílvia Sanz, de la Direcció General de Política Lingüística (DGPL).

  L'apartat d'exposicions el van tancar els tècnics del CPNL Jordi Font i Mercè Coma, que van presentar el concurs d'autobiografies lingüístiques "Les llengües de la meva vida", organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de Barcelona.

  Finalment, la Jornada es va cloure amb una taula rodona protagonitzada per alumnes dels cursos de català que van exposar les dificultats i els beneficis d'aprendre català.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes