25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Dijous, 16 de novembre de 2017

  Les sessions inicials de català a Tarragona a ple rendiment

  Fins al 12 de desembre el Servei Local de Català de Tarragona imparteix una nova edició de sessions inicials de català

  Les sessions, que van començar el 10 d'octbre, estan pensades per als qui necessiten una primera introducció a la llengua catalana, perquè acaben d'arribar al país o fa poc que hi viuen i desconeixen la llengua. En total, hi ha 10 sessions programades, on es treballael vocabulari i les expressions bàsiques de temes concrets del dia a dia dels alumnes.

  Les persones nouvingudes interessades a fer un curs poden matricular-s'hi immediatament, per adquirir una base que els permeti accedir a la resta de cursos generals que s'ofereixen des del Consorci. Un 80% dels inscrits a les sessions inicials després es matricula a un Bàsic 1.

  El seguiment és lliure i no cal assistir a totes les sessions. La inscripció es pot realitzar el mateix dia, emplenant la fitxa d'inscripció. Els assistents, actualment uns 30 alumnes per sessió, són obsequiats amb exemplars dels opuscles Vocabulari en imatges i Comencem a parlar.

  Les 10 sessions tenen una durada d'una hora i tracten temes com els següents: les persones i el temps, els llocs, la casa i l'entorn, les hores, els dies i el parc, la feina i els oficis, el mercat i les botigues, el menjar, el bar i el restaurant, els serveis, la ciutat i els transports, la salut i el lleure.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes