25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dilluns, 13 de novembre de 2017

  L'acolliment lingüístic, protagonista de la presentació d'una nova edició del Voluntariat per la llengua de la Garriga

  L'acte de presentació va comptar amb la presència i el testimoni de membres de l'associació MURS

  Dimarts 7 de novembre, el centre cultural la Torre del Fanal de la Garriga va ser l'espai encarregat d'acollir la presentació d'una nova edició del Voluntariat per la llengua del municipi, organitzada per l'Oficina de Català de la Garriga, del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental.

  En l'acte van participar alguns voluntaris lingüístics per explicar la seva experiència i engrescar els altres a formar part del programa. També hi va intervenir Teresa Niubó, membre de l'associació MURS, per explicar algunes de les activitats que fan, relacionades amb la campanya «Trencant murs, obrint pas»: acullen gent que venen de països en guerra per formar-se i poder tornar al seu país a ensenyar a llegir i conèixer la llengua indígena.

  Juntament amb l'objectiu de sensibilitzar els assistents de la complexitat de les situacions que es viuen arreu, a causa de les guerres, la xerrada també va servir per fer evident la importància de respectar i aprendre la llengua pròpia del lloc d'acollida, fonamental sobretot per garantir convivència, arrelament i igualtat d'oportunitats.

  L'associació MURS és una entitat de la Garriga que aplega persones solidàries i compromeses amb la defensa dels drets humans, que col·laboren en la sensibilització dels problemes que viuen diverses societats del món.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes