25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Dimecres, 23 d'agost de 2017

  La tertúlia "Benvinguts a Catalunya" obre portes a Reus

  La tertúlia sobre cultura popular tracta, també, informacions específiques del programa del Voluntariat per la llengua.

  La darrera sessió del "Benvinguts a Catalunya" va tenir lloc dimecres 2 d'agost, al Centre Cívic Mas Abelló de Reus, i s'emmarca dins de les actuacions d'acolliment lingüístic del Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura.    

  A través de la cultura popular pròpia de l'entorn, les persones que acaben d'arribar i tenen dificultats a l'hora de parlar en català poden trobar espais d'interacció i de relació social que els permetin, no només entrar en contacte amb les manifestacions culturals de la zona, sinó també trobar la manera de fer pràctiques lingüístiques eficaces per a l'aprenentatge i l'ús de la llengua. Aquest aprenentatge beneficia el desenvolupament normal en el context social de convivència i ajuda a facilitar la igualtat d'oportunitats.

  El CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura organitza aquestes tertúlies per diversos centres cívics, a càrrec de la coordinació del programa de Voluntariat per la llengua, amb la finalitat d'apropar-lo al màxim de persones interessades a participar-hi.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes