25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dilluns, 24 de juliol de 2017

  Alumnes dels cursos bàsics de Nou Barris visiten el Parlament

  Les activitats de llengua, cultura i cohesió que ofereix el CNL de Barcelona, complementàries als cursos de català, permeten que els alumnes practiquin la llengua en una situació comunicativa real que els apropa al coneixement de la societat catalana.

  Durant l'activitat, que va tenir lloc dijous 20 de juliol, els assistents van poder conèixer més a fons la història de la institució parlamentària  i també com s'organitza la política catalana, des de qui pot votar fins a qui escull el president de la Generalitat de Catalunya. Gràcies a la visita guiada, els estudiants van poder fer preguntes per resoldre dubtes i passejar pels amplis passadissos d'aquest emblemàtic edifici.

  En el cas dels alumnes que acaben d'arribar a Catalunya, o que fa poc que hi han arribat, descobrir elements del seu context els ajuda a conèixer encara més el patrimoni institucional, cultural i de referència que els envolta.

  Aquesta activitat és complementària als cursos i permet practicar la llengua en una situació real que apropa els assistents al coneixement de la societat catalana: entra en un dels objectius fonamentals del Consorci per a la Normalització Lingüística de donar a conèixer la llengua i la cultura del país.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter