25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dimarts, 20 de juny de 2017

  Actuació d'èxit de Fa x Mi, el grup de cançons en català del CNL de Sabadell

  Fa x Mi actua a l'auditori del Casal Pere Quart de Sabadell, ple de gom a gom, com a cloenda del taller de cançons en català. 

  L'actuació va tenir lloc dimarts 13 de juny davant d'un públic nombrós que va poder gaudir d'interpretacions musicals de nivell.

  Fa x Mi és una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell, adreçada a l'alumnat dels cursos de català per a adults i als participants del programa del Voluntariat per la llengua, que té per objectiu que els participants aprenguin català a partir de la interpretació de cançons. Des de l'inici, l'activitat ha comptat amb la col·laboració del músic local Jaume Papell, fundador del grup Tancat per Defunció.

  Aquesta activitat es va iniciar el febrer del 2013 i va ser una experiència pionera com a activitat lúdica de promoció de l'ús del català. A banda de fomentar l'intercanvi i la cohesió grupal, aconsegueix que els assistents aprenguin la llengua cantant, la qual cosa en consolida l'aprenentatge i n'incentiva l'ús en contextos més distesos.

  El concert d'ahir va incloure temes de Doctor Prats, Sopa de Cabra, Txarango, Sisa, Dusminguet o Tancat per Defunció, entre d'altres, i tots plegats, cantaires i públic, vam posar-hi la cirereta amb la cançó Somriure és fàcil.

  Una prova més que aprendre català i, sobretot, practicar-lo pot ser molt divertit.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter