25 anys fent bategar el català

Centres


Acolliment lingüístic
← Tornar al llistat de novetats

Novetats

 • Àmbit de Formació i Foment - Dilluns, 19 de juny de 2017

  Alumnes del Programa de Reincorporació al Treball visiten l'Ajuntament de l'Hospitalet

  El CNL de l'Hospitalet explica la importància de conèixer com funciona l'Ajuntament.

  És en el marc de facilitar la descoberta de l'entorn, que un dels cursos del Programa de Reincorporació al Treball de l'Hospitalet de Llobregat va incloure, entre d'altres, aquesta visita guiada i comentada, que va tenir lloc dijous 15 de juny, amb l'assistència d'una quinzena d'alumnes molt interessades a conèixer els recursos de què disposen.

  Aprofitant que la sortida coincidia amb la celebració de Corpus, les alumnes van poder observar l'Ou com Balla, a la font de la plaça de Mossèn Homar, on també van conèixer els gegants del municipi.

  El Programa de Reincorporació al Treball (PRT) procura formació i inserció sociolaboral de persones estrangeres immigrades o sol·licitants d'asil. Es va crear el 2007 i el desenvolupa la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i entitats públiques i privades. En aquest cas, és el CNL de l'Hospitalet el que s'encarrega de gestionar el mòdul de 45 hores de formació en llengua catalana i el mòdul de 20 hores de coneixement de la societat catalana i del seu marc jurídic.

  Dins d'aquest segon mòdules realitzen sortides de coneixement de l'entorn, amb la finalitat que les persones que han arribat fa poc a Catalunya puguin saber totes les disponibilitats que tenen a l'abast per desenvolupar-se amb normalitat.

  Aquest 2017, el CNL de l'Hospitalet participa en cinc cursos del Programa de Reincorporació al Treball.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter